Agenda & nieuws

Waar kun je aan meedoen?

• September - November: Najaarscompetitie.
  • Vanaf 16 augustus: trainingsavond op dinsdag van 19:00 uur - 21:00 uur
  • Vanaf 4 september: trainingsochtend op zondag van 10:30 uur - 12:00 uur
  • 10 januari 2023: Bedrijventoernooi. Meld je collega's en jezelf aan via infottvmeppel@gmail.com. 10 euro per team voor een gezellige avond!

TTV Meppel 1 opent maximaal

13 september, Meppel - Het eerste team van tafeltennisvereniging Meppel heeft in de openingswedstrijd van de najaarscompetitie meteen maximaal gescoord.

Het zo overtuigend naar de 2de klasse gepromoveerde tweede team van de Meppelers werd met 10-0 in de pan gehakt en staat na deze broederstrijd weer met beide benen op de grond. Voor TTV Meppel 2 bleek het verschil tussen de 2de en 3de klasse zeer groot, want algauw prijkte een 3-0 tussenstand op het bord. De eerste tekenen van verzet deden zich voor tijdens het dubbelspel: daarin kenden Alwin Pot en Jan Súper een flitsende start en pakten ze verrassend de eerste set met 0-11, tegen Klaas Pot en Richard Abels. Laatstgenoemden schakelden vervolgens een tandje bij en wonnen de partij toch nog in 4 sets. Ron Koning maakte het daarna Michel ten Hoeve moeilijk die een voorsprong van 2 sets verspeelde maar alsnog aan het langste eind trok in de 5de set. Jan Remijnse snoepte Abels een setje af, doch daar bleef het bij. Alwin Pot kon geen potten breken tegen z'n vader Klaas en verloor eenvoudig in 3 sets. Ook de overige partijen gingen naar het eerste team waarmee het zijn favorietenrol bevestigde.

De eerstvolgende match van TTV Meppel 1 betreft een uitduel met Dedemsvaart 3, op woensdag 28 september.